51e Nacht om de Lange Jan (NOL)

Wanneer: 09 November 2019
Start: 13:31 uur
Waar: Restaurant “At Sea”, Drontermeerdijk 13 te Dronten

Voor de 51e keer gaat de AMAC aan de slag om deze Nacht Om de Lange Jan (NOL) te organiseren!
Genieten gaat het worden, omdat we een zeer ervaren uitzetter hebben gevraagd, nl.:

Henk Jongman

Henk heeft bewezen in andere evenementen een uitzetter van prachtige routes te zijn met vele uitdagingen!

Broer Jaap zal tevens een oogje in het zeil houden qua moeilijkheidsgraad tussen de verschillende klassen.

De komende NOL zal zich op zaterdag 9 november dit jaar afspelen met een route door de omgeving van Flevoland, Overijssel en Gelderland.

Details:

Gebied: Gestart wordt op de ‘rand’ van Flevoland, t.w. Dronten, waarna achtereenvolgens de provincies Overijssel en Gelderland met fraaie routes doorkruist worden.

Start: Vanaf 12:30 uur, documentencontrole in restaurant “At Sea”, Drontermeerdijk 13, Dronten. Aansluitend 13:31 uur de start voor ruim 250 km rally-avontuur! Ook de rust met de ‘avondsnack’ zal plaatsvinden in restaurant ”At Sea”!

Finish: ca. 22:30 uur in restaurant “At Sea” te Dronten, met ‘nachtsnack’, met aansluitend de prijsuitreiking.

Max. 120 equipes (alle typen en bouwjaren van automobielen worden toegelaten). Sluiting inschrijving is 1 november 2019 of eerder bij het bereiken van het max. aantal equipes.

Deelnamekosten:

Inschrijfgeld niet-leden: € 170,- en voor AMAC-leden € 155,- per equipe (inschrijfgeld via automatische incasso, zie inschrijfformulier op www.amac.tv ) .

Een zakelijke inschrijving kost € 400,- (A5-advertentie) of € 500,- (A4-advertentie). Deze advertenties worden in alle routeboeken opgenomen. Neem voor afspraken over de aan te leveren advertentie contact met ons op: publiciteit@amac.tv of 06-57260181.

Sponsoring is ook mogelijk. Neem dan ook contact met ons op. Bij sponsoring wordt uw (firma-) naam/logo opgenomen in alle correspondentie en publiciteitsuitingen.

De 51e Nacht Om de Lange Jan telt mee voor het AMAC Clubkampioenschap 2019.

Meer info van de uitzetter!

De NOL 2019

Het gebied waar de NOL 2019 wordt verreden ligt in een mooi stukje Nederland. Een stukje polder afgewisseld met de Noord Veluwe. Je zou misschien denken wat is er te halen in een polder maar let wel goed op. Door de soms langere rijmeters is de kans om iets over het hoofd te zien zomaar aanwezig. De startplaats ligt dus in de Flevopolder. Na de polder wordt het gebied toch wel anders. Ik zal niet spreken van mooier want ik ben een echte Polderman. Wij gaan hierna over naar het Noordelijk deel van de Veluwe, een rondje richting Epe en weer terug naar de startplaats. Na de rust zakken we wat af richting Harderwijk en het westelijke deel van de Veluwe, een deel ervan zal wel bekend zijn voor de meeste rijders, om daarna via een boog terug te rijden naar de finish.

Dit alles doen we met bekende systemen, zoals pijlen en punten, grensbenaderen, ingetekende lijn, al dan niet met blokkades. De definitieve systemen zijn natuurlijk straks te vinden in het reglement.

Uitzetter(s)
Uitzetter(s)

Henk Jongman

Controleur(s)
Controleur(s)

Jan Kuenen
&
Wouter van de Veen

Expert: ± 250 km
Sport: ± 250 km
Tour: ± 230 km

Diverse systemen, waaronder Punten/Pijlen, Grensbenaderen, ingetekende lijn etc.

Copyright © 1933 - 2019 AMAC. All rights reserved.