Afsluiting Droogrittencompetitie

Beste deelnemer aan de AMAC-droogrittencompetitie,

De laatste loodjes van de droogrittencompetitie 2021 staan te wachten!
Via www.tulpenrallye.nl/home-edition-2021/ gaan we de competitie afsluiten.
We denken dit jaar een stevige competitie te hebben aangeboden en hopen dat we binnenkort weer in de wijde wereld onze sport te kunnen gaan beoefenen.

2nd Tulpenrallye Home Edition.
De 2nd Tulpenrallye Home Edition bestaat uit 3 etappes en, zoals te lezen valt in bijgaand reglement, vanaf vrijdag 7 mei a.s. beschikbaar via de website van de Tulpenrallye.

Reglement
Het reglement van deze droogrit is hier te downloaden en bevat de nodige info en alle artikelen zijn ook voor de AMAC van toepassing. Zo ook, in tegenstelling wat eerder is vermeld, de hier voorgestelde ex-aequo-regeling.
Na afloop van deze Tulpenrallye Home Edition worden de AMAC-deelnemers uit de totaaluitslag gefilterd en opgenomen in de AMAC-droogrittencompetitie.

De winnaars……
De uiteindelijke winnaars van de AMAC-competitie 2021 sport- en tourklasse zullen dan bekend worden en de prijzen in de wacht slepen: gratis deelname aan de komende 39e Gelderse Vallei Rit op 16 oktober a.s..

Ten slotte….
Natuurlijk zien we graag zoveel mogelijk deelnemers aan deze Tulpenrallye Home Edition deelnemen. Je krijgt echt het gevoel van een echte Tulpenrallye, zeker ook door de op Google Maps en Streetview geplaatste routecontroles!
Doe mee en geniet!

Met vriendelijke groeten,

AMAC

2e TulpenrallyeHome Edition
2e Tulpenrallye
Home Edition

Op de site van de Tulpenrallye vindt u meer informatie en het (voorlopig) reglement.

Copyright © 1933 - 2019 AMAC. All rights reserved.