Eemland-ronde (16-6-2021)

Wanneer: 16 juni 2021
Start: 19:31 uur
Waar: Restaurant Schimmel 1885 te Woudenberg
Kosten: Beide teamleden zijn lid € 15,00
               Eén van de teamleden is lid € 18,00
               Beide teamleden zijn GEEN lid € 21,00


Eric Klunder heeft een leuke en uitdagende rit uitgezet met enkele genummerde barricades, maar ook voorzien van natuurlijke barricades. De oplossingen zijn niet altijd moeilijk. “Zo eenvoudig zal het toch niet zijn?”, zult u soms denken. Inderdaad, want er zitten ook wel een paar doordenkers in.

En natuurlijk moet u ook blijven opletten of u de juiste route blijft volgen. Kortom: 71,5 km met uitdagingen in de gemeente Ede.

Corona-maatregelen:

De van toepassing zijnde en voorgeschreven coronamaatregelen zullen door de AMAC nauwkeurig toegepast worden. Het is ieders belang hier zorgvuldig mee om te gaan! In het verleden hebben we bewezen hier goede uitvoering aan te kunnen geven!

Inschrijven kan via het normale inschrijfformulier. AMAC-leden vinden in de laatste ’Claxon’ reeds een inschrijfformulier. Niet-leden worden verzocht het inschrijfformulier compleet in te vullen!

De afwikkeling t/m de start zal zoveel als mogelijk buiten plaats vinden.

Daar de finish van de rit waarschijnlijk na 22:00 uur zal zijn, zal de rekenkamer anders te werk gaan.

Via het NovusLeo-rekensysteem worden de controles aan het einde van de rit na de laatste tijdcontrole door de deelnemer via een QR-code ingevuld en je ontvangt direct het aantal foute/gemiste routecontroles. Nog niet welke het precies zijn…..

De routecontrolekaart wordt ingeleverd bij de laatste tijdcontrole van de rit en wordt later gebruikt om de eventuele ex-aequo controle te berekenen.

De totale uitslag zal donderdag 17 juni op de website beschikbaar zijn en wordt eventueel aan de deelnemers via e-mail verzonden.

Er vindt dus geen prijsuitreiking plaats! Prijzen worden bewaard tot een volgende gelegenheid!

Uitzetter(s)
Uitzetter(s)

Eric Klunder

Controleur(s)
Controleur(s)

Kees van Hattum

Sport: ± 71,5 km
Tour: ± 71,5 km

Ingetekende lijn met barricades

Copyright © 1933 - 2021 AMAC. All rights reserved.